About

Well hello..My name is Ha my name is who my name is Chicky Chicky Sandel :)) eh kidding :p Ma intitulezAlina, am 20 de ani si sunt studenta la Academia de Studii Economice, Marketing, anul II, no big deal pe bune;)).Păi..despre mine..un subiect dificil.
Sunt o fire destul de complicată dar totusi uşor de inţeles.
Pot să spun că iubesc oamenii, si culoarea roz. Sunt o buna ascultătoare si sfătuitoare,asta fără falsă modestie.Dar ca toţi oamenii mai şi greşesc, reacţionez impulsiv, mă precipit in luarea deciziilor şi  imi fac anumite impresii despre o persoana deşi nu o cunosc îndeajuns de bine.
Iar rezultatul celor de mai sus este aşteptat..iau decizii pe care le regret apoi,shame on me!. Dar eu merg pe principiul că fiecare persoană merită a doua şansă indiferent de ceea ce a facut, asta în limita bunului simţ.
Sunt puţini oameni care acordă această a doua şansă din pură neîncredere.
Şi tocmai de aceea, am invaţat sa iert pentru a fi iertată la randul meu.
Imi place foarte mult desenul..Am desenat tot felul de lucruri..de la modele de haine şi peisaje  pînă la portrete ale actorilor si nu numai. Recent am inceput sa scriu versuri, cu o oarecare tentă de hip-hop. Sursa mea de inspiraţie a fost chiar formaţia hip-hop Paraziţii. Asa ca acest blog este dedicat in primul rînd micilor mele creaţii. Enjoy. Pentru mai multe detalii puteti sa ma contactati la adressa de messenger pitica_alinutza_2006 (incercati sa imi lasati un scurt mesaj ca sunteti de pe blog in momentul cand imi dati add ) :*  pup

Comentarii
 1. adi4streetcore spune:

  si de ce pink for life si nu punk for life???

 2. MunteanUK spune:

  f interesant ca mai sunt persoane dispuse sa acorde – fie si cu rezerva ‘limitelor rezonabile’ – o a doua sansa…

  pe termen scurt, adesea in viata esti luat de ‘fraier’ dc mai acorzi altora sanse, dar pe termen lung vei avea numai de castigat.

  God bless you!

  • aleenutza spune:

   Sa stii ca asa e..poti fi luat drept fraier daca acorzi a doua sansa..asta in zilele noastre..eu una spun ca asta tine de orgoliu in primul rand…eu personal nu ma consider o persoana nici buna dar nici rea! mersi frumos de comentariu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s